Thumb da6fda638777a61b5761fd6ccec59edcc45c089a
B239a226a94e461c290bd4e081b99ca978ce2fc4

Pharos Reizen

Ik collecteer omdat:

Pharos Reizen het Bio Vakantieoord een warm hart toedraagt!

Pharos Reizen heeft als missie "Een ultieme reisbeleving voor het hele gezin". Voor de meeste gezinnen is het volstrekt normaal om samen met de kinderen op vakantie te gaan. Lekker met z'n allen weg, echt weer even samen zijn, leuke dingen doen, genieten en een beetje bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen.

Voor een gezin waarin één (of meer) van de kinderen een handicap heeft, is zo’n vakantie echter niet zo vanzelfsprekend. Simpelweg omdat de noodzakelijke aanpassingen in de meeste vakantiewoningen ontbreken. Het is voor hen vaak onmogelijk of erg veel gesleep om alles mee te nemen. Het Bio Vakantieoord is een uniek vakantiepark in Arnhem dat volledig is aangepast, waar werkelijk alle kinderen onbeperkt kunnen genieten en veilig kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, lief en leed gedeeld wordt, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap.

Voor veel gezinnen is het Bio Vakantieoord zelfs de enige plek waar ze even allemaal samen kunnen zijn. Maar om deze vakantiemogelijkheid betaalbaar te houden, is hulp nodig. Het Bio Vakantieoord is voor iedereen toegankelijk, óók financieel. Want ondanks de hoge kosten voor alle aanpassingen betalen de gasten slechts 30% van de eigenlijke prijs. Zodat ook deze gezinnen die in het dagelijkse leven allerlei extra zorgkosten moeten opbrengen echt op vakantie kunnen.

Geniet van je eigen vakantie en gun deze gezinnen ook een fijne vakantie. Je kunt al helpen vanaf een paar euro.

7

donaties

€ 72

ingezameld