Thumb a44ce186ad0956dbcc3f42788838aa1a60793c89
Ffed586d77af6fc6a0e38b560ca7439b09e90efc

Gwendeline Fernandina de Bruijn

Ik collecteer omdat:

ik (en mijn grote broer Sven) ons geen mooier verjaardagskado kunnen wensen dan een donatie voor Stichting Bio zodat gezinnen met een gehandicapt kind ook van een zorgeloze vakantie kunnen genieten.

Zelf mag ik in december 2019 in volledige gezondheid mijn eerste verjaardag vieren. Iets dat bij mijn geboorte vorig jaar verre van zeker was. Doordat ik vast kwam te zitten tijdens de bevalling ben ik zonder hartslag en ademhaling ter wereld gekomen en hebben ze mij gelukkig succesvol kunnen reanimeren. De eerste week heb ik op de intensive care van het Sophia Kinderziekenhuis gelegen en wisten we niet hoe ik hier uit zou komen. De kans was heel groot dat ik gehandicapt door het leven zou gaan. Gelukkig is het dubbeltje bij mij, wonder boven wonder, de goede kant opgevallen.

Dit dubbeltje valt niet altijd bij iedereen de goede kant op en er zijn veel gezinnen welke liefdevol zorgdragen voor een kind met een handicap. Ik hoor mijn ouders wel eens mopperen over het drukke bestaan met 2 kinderen maar kan me voorstellen dat het bestaan voor deze gezinnen nog veel hectischer is. En juist voor hen lijkt het me fijn om af en toe met het hele gezin erop uit te kunnen gaan om de dagelijkse sleur even los te kunnen laten. Daarom ben ik supporter van Stichting Bio en wil ik hier veel centjes voor ophalen.

Helpen jullie ons ook mee door een kleine donatie te doen onderaan deze pagina?

Alvast heel erg bedankt!

Veel liefs,